Lid van SRA

A+A voor Accountancy & Advies is al jaren aangesloten bij het SRA SRAomdat zij kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants- en Administratiekantoren) is een overkoepelend orgaan van kleinere en middelgrote accountantskantoren, met de volgende statements:

 
Een netwerk van accountantskantoren. Gericht op het midden- en kleinbedrijf.
Met alle mogelijkheden van een groot kantoor. En het persoonlijke van een klein kantoor.
Het beste van twee werelden.
 
Circa 370 accountantskantoren hebben zich bij het SRA aangesloten, en als alle personeelsleden van deze kantoren worden opgeteld kan het SRA worden beschouwd als de grootste werkgever van accountants in Nederland.
Het SRA biedt ondersteuning aan haar leden door o.a. het verzorgen van opleidingen en publicaties. Daarnaast is het SRA belast met kwaliteitsbewaking, wat tot uiting komt in periodieke toetsing op de kantoren. Ook is het SRA bevoegd om namens het AFM te controleren of wordt voldaan aan alle eisen voor de WTA-vergunning.
Uiteraard kan niet ieder kantoor lid worden van het SRA, daarvoor moet voldaan worden aan zware eisen die periodiek worden getoetst door een ballotage-commissie.

Dat A+A voor Accountancy & Advies lid is van het SRA geeft dus aan dat voldaan wordt aan hoge kwaliteitseisen.

 

Bezoek de website van het SRA voor nadere informatie: WWW.SRA.NL

 

Zoeken binnen de website