Veel gestelde vragen over A+A voor Accountancy & Advies

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan.
Als u een vraag heeft die hier niet bij staat kunt u deze stellen via het contactformulier.

Waarom zou ik voor A+A voor Accountancy & Advies kiezen?

Met ons aan uw zijde hebt u het juiste instrument om uw bedrijf financieel optimaal te sturen. Wij bewaken uw boekhouding en waarschuwen en adviseren tijdig als dat nodig is.
Doordat we met de nieuwste technieken werken, verloopt de communicatie sneller en efficiënter. En dit ziet u terug in onze scherpe tarieven. We zijn transparant en duidelijk in onze afspraken. Iedere actie die buiten de afgesproken prijs ligt, overleggen we eerst met u.
Wij zijn accountants én adviseurs in een!

Wat onderscheidt A+A van andere accountantskantoren?

Het kantoor is kleinschalig, en daardoor is er sprake van korte lijnen; u heeft een vaste contactpersoon, die rechtstreeks bereikbaar is, ook buiten kantooruren. Als de omstandigheden het noodzakelijk maken om snel te handelen dan kan dit zonder veel poespas worden geregeld.

Is A+A een accountants - of een advieskantoor?

Allebei. Wij houden ons bezig met het jaarwerk, de belastingaangiftes etc., maar vinden het net zo spannend om met u naar de toekomst te kijken, mee te denken, en te adviseren. Door onze kennis van het verleden kunnen we adviseren over de toekomst.

Geeft A+A ook ongevraagd advies?

Als wij bepaalde zaken signaleren, geven wij dit aan. Wij denken graag mee met de ondernemer, en hopen dan ook tijdig advies te kunnen geven. Als er nieuws is dat voor u relevant is, dan zullen wij u zeer zeker informeren.

Als ik een vraag heb, dan kost dat zeker geld?

Nee ! Wij hanteren het principe dat niet-gestelde vragen later tot extra kosten kunnen leiden, en daarom houden wij de contacten graag laagdrempelig. U kunt ons gerust bellen of een e-mail sturen, zonder dat dit in rekening wordt gebracht. Uiteraard zijn er uitzonderingen, maar als het extra geld kost zal u hier vooraf over worden geïnformeerd. 

Zijn er kosten verbonden aan een oriënterend gesprek?

De eerste afspraak is geheel vrijblijvend en dus gratis. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. Op basis hiervan ontvangt u van ons een voorstel.

Hoe gaat A+A om met bedrijfsgevoelige informatie?

Vertrouwen is cruciaal in onze branche. Alle relaties die wij met cliënten aangaan, zijn hierop gebaseerd. Dit vertrouwen is het uitgangspunt bij al onze diensten en is schriftelijk vastgelegd in geheimhoudingsverklaringen. Bovendien hebben wij beroepsgeheim.

Is het mogelijk om een vaste contactpersoon te krijgen?

Bij ons krijgt u automatisch een vast aanspreekpunt. Bij specialistische zaken kan het zijn dat een professional op dat vakgebied contact met u opneemt.

Geven jullie ook belastingadvies?

Ja, voor alle belastingvragen en –kwesties kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk ook belastingaccountants en hebben een netwerk van specialisten die wij kunnen inschakelen als het om zeer specialistische kennis gaat. Ook voor belastingadvies bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Geeft A+A ook accountantsverklaringen af?

Ja, wij geven samenstellingsverklaringen af bij jaarrekeningen, evenals prognose- en subsidieverklaringen. Wij beschikken echter niet over een AFM-vergunning om controleverklaringen te mogen afgeven, maar dat is alleen relevant bij middelgrote en grote B.V.'s. Het overgrote deel van het MKB heeft daar niet mee te maken.

Hoe verloopt de overstap naar A+A voor Accountancy & Advies?

Maak gebruik van onze overstapservice, en wij zorgen ervoor dat u zonder problemen kan overstappen. Uw huidige accountant is verplicht om alle gegevens aan ons over te dragen. Uiteraard regelen wij dit op een nette manier voor u.

Andersom werkt het precies zo: ook wij zijn vanuit de beroepsorganisatie verplicht om alles naar behoren over te dragen.

xxxx

Zoeken binnen de website